Böcek İlacı
Evvelce kainattaki ve cemiyetteki her hurucatın, her fikri inhirafın sığ niyetlerini fâş etmek, sebebini ve nasıllığını deşerek muhatapları hak ve istikamet dairesine ikna etmek adına şedit bir cehd ve gayret içinde çırpınırdım; lakin zamanla idrak ettim ki, kalb-i selim ile mücehhez münevver bir nazar, beyhude fırtınalara yelken açmak yerine enerjisini muhafaza etmeyi iktiza edermiş. Şimdilerde sanal alemin o kesif dehlizlerinde selefi kofluğu, kemalist sığlığı, bilhassa siyonizmin beşinci kol faaliyetlerinin birer manzumesi ve ihanet şebekesi olan İrancılık, mealcilik, fetöcülük, pkkcılık gibi mutlak birer idraksizlik vesikası akımları gördüğümd yahut ifşa ve itiraf sayfalarının gayriahlaki çirkefliğini yada İslam ve devlet düşmanlarının o zehirli kusmuklarını gördüğümde, onlarla fikri bir mücadeleye girip mukaddes kelamları fütursuzca harcamak yerine, adeta hane-i saadeti istila eden haşeratlara böcek ilacı sıkar gibi zahmetsizce ve vakarla muamele ediyor; doğrudan "ilgilenmiyorum ve bu okuru bir daha önerme" olarak işaretleyip o habis uru zihnimden ve ekranımdan süpürüyorum. #300114383 Bu minvalde sizleri, okuyacağınız kitaplarda, görsel ve yazılı basında yahut sosyal medya mecralarında siyonizmin beşinci kol faaliyetleri kapsamında yürütülen sinsi propagandalara karşı uyanık olmaya hararetle tavsiye ve davet ediyorum; zira her kitap okunmaz, her yazıya itimat edilmez. İlahiyat kadrolarında ve diyanet işlerinde yuvalanmış gizli ve aşikâr İrancılara, Suudi destekli sözde hocaların çeviri kitaplarla kalplere aşıladığı Vehhabiliğe, İran destekli Şii ve İrancılık pompalamalarına azami dikkat gösterilmelidir; zira bunların tamamı tek bir siyonist merkezden idare edilen çok yönlü birer saldırıdır. Hakikatte Vehhabiliğin ve Şiiliğin bir numaralı düşmanı olan Ehl-i Sünnet’tir; fıtratları gereği İslam'ın özüne düşman olan bu yapılar, İsrail ile perde arkasında kol kola girmiş durumdadır. İsrail’in, Vehhabiliğin ve Şiiliğin ortak hedefi; Ehl-i Sünnet vel Cemaat’in bel kemiği, kalesi ve beyni olan Türkiye’dir. Saldırılar daha da çetinleşecektir; bu yüzden safınızı nettirip zihninizi çelik bir zırh gibi hazırlayın, zihninize namusunuz gibi sahip çıkın. "Aman bunlar da Müslüman" gafletine düşüp içeriden gol yememek adına haşere ilacınızı bunlara acımasızca sıkın. Nitekim Furkan Suresi’nde O çok merhametli Allah’ın has kulları yeryüzünde vakarla yürürler ve cahiller kendilerine laf attığı zaman ‘selam’ der geçerler (Furkan, 63) buyurularak müminin sefih zihniyetler karşısındaki asil sükütuna ve gamsız tebessümüne işaret edilmiştir; keza zat-ı pak-i nebevi de lüzumsuz münakaşayı terk edene cennetin ortasında bir köşk vaat buyurmuştur. Bu nebevi ve fıtri ölçü dairesinde, batılı tasvir ederek safi zihinleri bulandırmaktan başka hiçbir işe yaramayan o marazi fikir ameleleriyle beyhude bir ikna savaşına girmeyi reddediyor, ruhumu o süfliyetten tecrit ederek doğrudan selamet limanına çekiliyorum.