Av serisinide bitirmiş bulunmaktayım kitap yorumuna gelecek olursak Lider yani serinin final kitabı yazım dili olsun olayların akıcılığı ve karakter gelişimi olsun diğer kitaplara göre daha iyiydi.Kaos dolu sahneler vardı.Sırların ortaya çıktığı sahneleri heyecan dorukta okudum ve şok oldum.Bu arada kitapta Lgbt karakter vardı çok ön planda olmasada yinede rahatsız oluyorsanız okurken zorlanabilirsiniz.Laura ve Travis sahnelerini gülme krizine girerek okudum ve gelelim yazarda en sevdiğiö şeye herkesin bakış açısından kitabı okumak.Asla karakterlerini geride bırakmıyor sadece ana karakterlere odaklanmıyor her karakterin bakış açısından olayları anlatarak her karakterin hikayesine giriyor.En çok hoşuma giden şeylerden birisi yazarın kalemindeki gelişim oldu zamansız serisinide okuyacağım.Kitapta o kadar çok Rosanna ve Blake Nightingale konusu geçtiki hemen Zamansız kitabını alıp okumak istiyorum.Keşke kitapta harita detayıda olsaymış daha güzel olurmuş.Kitapta geçen Harry Potter göndermeleri ise aşırı hoşuma gitti güzel düşünülmüştü.Kitaptaki neredeyse her karakteri sevdim serinin eğlence kaynağı Marcus ve Brandon'ın yeri bende çok ayrı.Kitapta sevmediğim diğer nokta ise açk üçgeni oldu sanırım yazar aşk üçgeni olmadan kaos olmaz diye düşünüyor.Tüm sırlar açığa çıktı güzel bir final kitabıydı seride en sevdiğim kitap oldu.