Off Campus Serisi, Hesaplaşma Kitabı
2026 3. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2026 21:48
Eğer kızmayacaksanız ben bu kitabı bayağı beğendim. Platformdaki incelemeleri okuyunca da nefret yorumlarına şaşırdım aslında. Hak verdiğim bazı noktalar var tabii. İflah olmaz erkeğin sonradan tatlı bir kız ile tek eşliliği kolayca kabul etmesi zaten çok klişeyken, serinin tüm kitaplarında olması çok monotondu. Ve yazarın Dean karakterini başlangıçta vurdumduymaz ve keyif düşkünü yazıp bir anda “boş adam değil ya, aslında çok zeki ve sofistike” olarak pazarlaması değişikti. Ama karakterlerin çevrelerindeki aile üyeleri ve arkadaşlarından dolayı zorlayıcı deneyimler yaşamaları, kariyerlerini keşfetmeye çalışmaları ve hayatları ile ilgili büyük kararlar vermeleri gibi nedenlerle diğer kitaplardan daha zengindi. Aynı zamanda yazım dili eğlenceliydi. Çiftin arasında fiziksel uyum daha ön planda olmasına rağmen daha az sayıda olan romantik olaylar daha vurucuydu. Sürekli birbirleriyle laf dalaşına girmeleri de komikti bence. Uzun lafın kısası bu kitap da beni sardı. İki günde bitirdim ve bazı zamanlar elimden bırakamadım. Eğer kötü çocuk konseptli romanları seviyorsanız bu kitaba da bayılırsınız. Önceki yorumlardaki uyarımı tekrarlıyorum. Kitapların kapaklarının çocuksuluğuna aldanmayın içerik olarak yetişkinlere yönelik bir kitap! (İçeriğiyle ilgili uyarı arka kapağın en altında minnacık olarak yazıyor)
HesaplaşmaElle Kennedy · Yabancı Yayınları · 20221,722 okunma