2026 84. kitabı
Eh uykusuz kalmama değdi mi değdi. Ama çok fazla beklentiyle başlayıp biraz umutsuzluğa kapılmadım diyemem. Özellikle HGOİ serisine benzettim üstün ırk, element kullanımı vs. Darcy ve Tory yetim ikizlerdir. Ve bir gün profesör olduğunu idda eden yakışıklı bir adamın onlara Solari krallığının varisleri olduğunu söylemeleriyle hayatları altüst olur. Kendilerini hiç bilmedikleri bir diyarda tamamen korunmasız bir şekilde bulurlar. Ve Tahtta hak idda eden yakışıklı semavi varisler işlerini zorlaştırmaktan çekinmeyecektir. Her Fae’nin sahip olduğu bir zümre vardır. Kızlar hem zümrelerini bulmalı hemde miraları için hesaplaşma sınavından geçip mezun olmalılardır. Okuması keyifli bir kitaptı. Kızlarımız umarım ki diğer kitaplar da Power- Up alır yoksa bu telkin büyüleri onların sonu olacak. Yazarın eklediği ek bölüm de çok keyifli olmuş. Tam bir sitcom kamera arkası gibi bir tad verdi. SPOILER?!?? YA SETH SEN NE ADI BİR ADAMSIN KIZIN HEM GÜVENİNE ihanet ettin hem saçlarını kestin. Orion halkında düşüncelerin karışık adam profesör diye zihnimde hep orta yaşlı biri beliriyor hoş adam vampir ama olsun. Caleb ve Tory shipine ihtiyacım var. Darius eh yani bilemedim Tory’la olacak biliyorum ama ondan da o enerjiyi alamadım fazla asker modunda takılıyor. Kayan Yıldız yani tarot profesörlerinin ölmesi çok tatsız oldu. Ailesinin hikayesini de çok merak ediyorum. Güzel bir giriş kitabıydı ama daha detaylandırmaya ihtiyacı var.
UyanışSusanne Valenti · Olimpos Yayınları · 2025338 okunma