⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆ İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum günlüğüજ⁀➴
1.411 Gösterim
Çilem Akar kesinlikle ayrıca Instagramda da içerik paylaşıyor
Teşekkürlet
öğretici kanallar bilmiyorum ama en sevdiğim ingiliz youtuber jack edwards!! onun kanalına göz atabilirsin🫶🏻
Teşekkür ederimm, hemen bakıyorum 💖🤍
Kanal değil ama bir tavsiye: Kelimeler bir dilin temelidir. Önce gramere yoğunlaşmak yerine kelime öğrenmeye bak; kelime olmadan gramer bir hiçtir çünkü. İngilizce filmler, şarkılar ve basit düzey kitaplar sana yardımcı olacaktır. İlerlediğin zaman İngiliz edebiyatına gir derim. Umarım hedefine ulaşırsın. 💖
Teşekkür ederimm 🤍
Kesinlikle BBC çok iyi ve ayrı olarak bana çok yarayan İngiliz infulencerlarin vloglarini izlemek çok işe yarıyor istersen bir kaç kişi soylerim
English with Lucy 💓 Videolar ingilizce amaanlaşılabilir konuşuyor hoca İngiliz severek izliyordum
Teşekkür ederimm 🤍 💖
1 yanıtı göster
askim öğretici kanal arıyorsan zeynep aydın var, günlük ingilizceni geliştirebilirsin ayrıca learn english with tv series kanalının içerikleri bence çok güzel dizilerle/filmlerle ingilizce öğretiyor. ana dili ingilizce olan kanallar için carokowanzenglish önerebilirim günlük ve eğlenceli şekilde ingilizce öğretiyor. birdee türk olarak konuşma kulübü var. çok rastgele önerdim ama umarım işine yarar💗 (ek tavsiye: ben ingilizcemi çoğunlukla pinterest sayesinde geliştirdim, ingilizce whisperlara bakabilirsin^^)
Çok teşekkür ederimm 🤍 not aldım hepsini 💖
1 yanıtı göster