2026 38. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2026 10:59
Merhaba! Size yeni bir inceleme ile geldim. Romanın merkezinde Chloe var. Çocukken babasının seri katil olarak ortaya çıkması, onun bütün yetişkinliğini şekillendirmiş. Kitabın en başarılı yanı, katili bulmaktan çok şüphe atmosferini kurabilmesi. Stacy Willingham okuyucuyu bilinçli şekilde yanlış yönlendiriyor. Daniel’ın gizemli davranışları, Aaron’un rahatsız edici tavırları ve Chloe’nin parçalanmış hafızası hikâyeyi sürekli diken üstünde tutuyor. Ancak finalde Cooper gerçeğinin ima edilmesi, romanın en sarsıcı kısmı oluyor. Çünkü hikâye boyunca asıl tehlike göz önünde olmasına rağmen arka planda bırakılıyor. Chloe yalnızca bir katilden değil, kendi geçmişinden kaçmaya çalışıyor. Finalin tamamen net olmaması da bu yüzden önemli. Çünkü Chloe’nin hayatındaki travma hiçbir zaman tam anlamıyla bitmiyor; sadece şekil değiştiriyor. Finalde bütün cevapların kesin verilmediğini düşünüyorum açıkçası, yani benim kafamda net bir final olmadı ve bu belirsizlik etkili durmuş. Keyifli okumalar!
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026185 okunma