·480 syf.····Okunma: 26 Mayıs 2026 00:46 Okuyacak kitabım olmadığı için pdf olarak bunu buldum. Tam delirmelik, çıldırmalık, saç baş yolmalık bir kitap. Sonu nereye varacak diye atlaya atlaya okudum. Keşke okumasaydım seriymiş hiç bir yere varmadı kitap. Bana kalan boşa geçmiş zaman.
Baban dövse ağlar söversin adam dövünce zevk alıyorsun? Bu nasıl bi ironi. Yazacak bir şey bulamıyorum. Yazar bir kadınken nasıl hemcinsini bu kadar aciz ve yerlerde yazar. Adam resmen kölem ol diyor.. Kadında ağzından salya akan köpek gibi evet evet diyor. Adam kilit şeklinde kolye alıyor. “Bunu tak sadece bana ait olduğunun simgesi” diyor kadın yine yağ gibi eriyor. Sahibin benim, efendin benim, bana itaat etmek zorundasın diyor. Kadına ilanı aşk gibi geliyor.
Tam olarak ne okuduk biz. Kız diyorki kolyeyi tasma gibi taktı çok aşağılayıcı ama mutluyum.
Neyse sonrasını atlaya atlaya okudum. Yoksa kızı boğacaktım. Adam kıza mal gibi davranıyor kızda kabul ediyor. Adam kredi kartını verdi kızımızda gurursuz ya kartı kullanırsam sahibim mutlu olur deyip kullanıyor. Sonra adam tüm münasebetlerini video filan almış kız öğrendi terk ediyor, giderken de diyor ki hızlı olmam lazım yoksa geri dönüp affederim. Tam bir mal tam bir yüz karası.o