Hedef şaşması
2026 47. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2026 14:41
Güzel insanların, güzel incelemelerini okudum, bu kitaba başlamama vesile oldular sağolsunlar. Kitaba gelirsek evet hayatta yön çizememiş ya da yönünü kaybetmiş hedeflerini unutmuş hayat gailesi içerisinde hayatla ve çevresindeki gerek iş yeri gerek ailesiyle boğuşup hayallerini yitirmiş insanların bir halk kütüphanesinde çalışan Komaçi hanımın, görüntüsü tavırları ve konuşmasıyla bağdaştıramadıkları özelliklerinin aslında ne kadar da şahsına münhasır biri olduğu ve bu kitapta hayatlarına dokunduğu beş kişinin de ortak noktası olarak onları kendilerini ve yitirdikleri ya da hiç bulmayacaklarını düşündükleri amaçları ve hedeflerini bulmalarını sağlayan kişi olması ile değişen ve pozitif yönde ilerlemelerini hayata olan bakışlarını ve daha geniş bir açıyla bakmalarını sağlayan beş kişilik hikayenin aynı noktalarda buluşmalarını, kendi hayatımda unuttuklarımı kaybettiklerimi ertelediklerimi bulmamı sağladı. Daha önce japon yazarların hiç birinin kitabını okumamıştım daha doğrusu denk gelmemişti ancak çok sevdim. Akıcı ve keyifli anlatımı sayesinde büyük keyif alarak sindire sindire okudum. Okumak isteyenlere tavsiye ederim.
Aradığın Şey Kütüphanede SaklıMichiko Aoyama · Domingo Yayınevi · 20244,676 okunma
O halde kalemine sağlık güzel insan🙏Beğenmene sevindim
Fudoshin
Evet zevkinize güvenmekte hata etmemişim iyi ki o güzel incelemenizi okumuşum ve okumakla zaman kaybetmeyeceğimi hissetmişim. Ben teşekkür ederim güzel insan ☺️✨🙏🏼