2026 1. kitabı
SPOİLER İCEREN YORUM!! Kitap yazarın ilk kitabı olduğunu düşünürsek gayet yeterli bir eser ve ben beğendim. Ama harcanmış bir potansiyele sahip bir kitap. Harcanmış plot twistler ve konu. Cyra'nın o cici bici hallerinin gereksiz abartılması çok bariz bir ipucuydu, plot twistler daha cok uğrasılsaydı daha iyi bir waow etkisi yaratabilirdi. Ayrıca yazım dili biraz yavandı yalan yok, olayların üstünde çok az duruluyordu ve olaylar gereksiz hızlı gelisiyordu. Her bes sayfada biri ölüyordu ve ölümlerin bu kadar betimlemesi varken diğer şeylerin olmaması biraz rahatsız ediciydi. Ayrıca 24 varisin hepsinin üstünde biraz daha durulabilirdi. Herkese zoraki verilen bir replik verilmese daha iyi olurdu. Karakter derinliği az çok vardı. Ancak bunların haricinde bu tür serilere ilk defa başlayacak birine öneririm, reading slump'a yol açmayan bir kitap olduğunu söyleyebilirim, akıcı bir kitaptı ve serinin devamı gerçekten çok güzeldi öneririm. Sadece eğer uzun süredir kitap okuyor ve üst seviye eserlere alışıksanız size hitap etmeyebilir ve sizi bayabilir.
Vârislerin OyunuAdora Yağmur · İndigo Kitap · 20233,631 okunma