2026 147. kitabı
𝗨̈𝗻𝗹𝘂̈ 𝗔𝘀̧𝗸 Herkese Merhabalar... Selda kitaplığında onu bekleyen kitapları nihâyet okumaya başlar ve son gaz devam eder. Bu kitapta 2-3 yıldır beni bekliyor. Sahaftan alınmıştı. Merak etmiştim. Yazarın bir kitabı daha var ve onu da almıştım tabi ki iyi ki onu da almışım dedim. Yakın zamanda onu da okuyacağım. Çünkü kitapta yer alan diğer karakteri anlatıyor ve merak ediyorum. O da mutlu olmuştur inşallah aman neyse nasıl olsa o da okunacak ben bu kitaba döneyim (Bir küçük iç döküş) Son zamanlarda hep aynı tarz kitaplar türedi. Kitabın sonunda yazarın teşekkür kısmında takılı kaldım. Bu arada yazarın hesabı yok sanırım ya da ben bulamadım bile varsa yazarsa sevinirim Teşekkür kısmı demiştim Türk yazarlarına karşı önyargıyı kırıp aldığınız için teşekkürler demiş. Demek ki yargı meselesi hala devam ediyor. Ama şu aralar bende o aşamadayım! Neden mi? Yabancı yazarları etiket yapınca hemen dönmeleri thanks falan yazmaları çok tatlı ama bizim yazarlar lütfen hepsi için algılamayın ya da beni linçlemeyin ama kendi kurdukları bir evrendeler. Kendi reelsleri, paylaşımları ile meşguller okuyucuya değer vermeyince biz de üzülüyoruz. Son zamanlarda okuyucu seçme liste isteme ve muhabbetleri falan aman klasik bookstagram camiası iste. Herkes gönlünün ekmeğini yer gerisi dingirdini mi ne ondan işte Karen o güzel alımlı bir kadın. Bir bodyguard. Evet evet hayali hem bodyguard olmaktı eski MİT olan babası istemese de o yakın arkadaşı Toprak ki o zengin ve yakışıklı bir adam yardımı ile yurdışına eğitime gider. Hatta Toprak da onun için gider ve bu mesleği seçer. Eee anlamış olmanız gerek Toprak, Karen'e yanık. Ünlü oyuncu Can Taker bir film için Türkiye'ye gelecek ve ona extra koruma lazımdır. Bu iş için ise Toprak seçilir ama hay aksi ki bir kaza geçirir ve her şey aşkını itiraf ettiği zaman olur. İş Karen'e kalır. Can kim bilmezken ona görür görmez bir şeyler hisseder ama bu bizim Can da Türk kadını düşmanı çıkmasın mı? Ehh tabi onun da sebepleri var. Neler çıkacak neler? Okurken keyif aldığım bir kitap oldu. Ve her şey belaltı değil, değil mi? Cinsel içerik minimum şekilde olması gerektiği kıstasta ele alınmıştı. Bence genç okuyucular da düşünülmüş yıl 2015 Bu kitabı sevdim yazarın diğer kitabına geçeceğim. #ünlüaşk #seldacacomments
Ünlü AşkBurcu B. Filiz · Ephesus Yayınları · 201594 okunma