Kartalın kalbinde kitap yorumu
Herkese merhaba sevgili okurlar.Bugün sizlerle kartalın kalbinde adlı kitabı yorumlamaya geldim.Öncelikle konusundan bahsedeyim.Melodi,annesiyle beraber yaşamaktadır.Bir gün okulda yürürken arkadaşı Elçin'i taciz ettiğini sandığı birinin kafasına çantası ile vurur.Ancak hiç beklemediği birşey vardır ki adam onu taciz etmiyordur.Tam tersine Elçin,imza almak için düğmelerini açıyordur.Bu kişi ünlü futbolcu Araf Altuğ Akıner'dir.Öncelikle çok korkar adamın ona dava açacağını düşünür ama beklediğinin aksine çok ılımlı konuşur.Hatta ondan yardım ister.Down sendromlu öğrencilere yardım edebilecek için okul sahalarını kullanıp kullanamayacağını sorar ve ilişkileri bu şekilde başlamış olur.İlk sayfadan beri çok tatlı ilerledi.Araf'ın futbolu bırakmasına çok üzüldüm.Tutkunu olduğu Beşiktaş'a girmek üzereyken kendini tehtid edilmiş halde bulduğunda ne yapacağını bilemez.Öyle ki Beşiktaşın adına zarar gelmemesi için iki koca yıl ara verir.Her zaman Beşiktaşı çok sever hayatında en değer verdiği şey olarak görür.Ancak hayatında en değer verdiği şeylere Melodi de girince çok tatlı olurlar.Melodi,tekrar dönmesi için ufak bir yalan söyler ve Araf bunu öğrendiğinde onunla konuşmayı keser ama bence durum beklediğimiz gibi olmayacak diye düşünüyorum çünkü çabaladıkları gibi Araf,tekrar Beşiktaşa girer.Ve tabii ki onu asla unutmadığını ona teşekkür ederek belli eder.İkinci kitabı da en yakın zamanda okuyacağım.Benim puanım 10 üzerinde 7..Eğer romantik komedileri seviyorsanız öneririm..İyi okumalar dilerim. <3