2026 13. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2026 16:43
Kendisinden dokuz yaş küçük otizmli kardeşi Shepherd ile birlikte yaşayan Dylan O'Conner'ın yolu küçük bir saksıda yetiştirdiği ve Fred adını verdiği çiçeğiyle birlikte yaşayan komedi sanatçısı Jilian Jackson isimli genç kadın ile kesiştiğinde, esrarengiz bir doktorun saldırısı neticesinde vücutlarına zorla enjekte edilen psikotrop yüklü bir maddenin etkisi altındadır. Ve bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yirmi dört saatlik bir zaman dilimini kapsayan hikâyede öylesine ilginç olaylarla karşılaşıyoruz ki, yazarın hayâl gücüne bir kez daha hayran kalıyoruz ister istemez. Kitapta, çocukluğumda izlemiş olduğum ve hâlâ her karesi hatırımda olan efsane film "Sinek"ten bahsedilmesi benim için ayrıca nostaljik bir armağan oldu diyebilirim. Zaman ve mekânın kırılması, geçmişe yolculuk ve telepati gibi ilginç ayrıntılarla süslenerek yoğun bir tempoda ilerleyen Ay Işığında, Koontz'un diğer romanlarında olduğu gibi ilk satırından son cümlesine kadar okuru içine alan bir atmosfere sahip, heyecan ve merak duygusunun bir an bile dinmediği soluk soluğa bir eser.
Ay IşığındaDean R. Koontz · Sayfa6 Yayınları · 2011105 okunma