Kitap yorumum
2026 29. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2026 00:00
MEKTUP ARKADAŞI Mektup Arkadaşı kitabının yorumuyla sizlerleyim. Her şey tek bir mektupla başlar..." Yas tutan, hayatının en karanlık döneminden geçen bir kadın ve ona geçmişinden, hiç beklenmedik bir yerden gelen gizemli mektuplar... J.T. Geissinger, alışılmışın dışındaki bu ters köşe psikolojik gerilim ve romantizm karışımı romanıyla okuyucuyu adeta ters köşe yapıyor. Mektup Arkadaşı kitabından bahsedecek olursam; Kitap, ilk sayfalardan itibaren merak duygusunu zirvede tutan, hafif tekinsiz ama bir o kadar da içine çeken hipnotik bir havaya sahip. Mektuplar aracılığıyla kurulan bağ, sadece bir aşk hikayesi değil; aynı zamanda kayıplarla, acıyla ve zihnin labirentleriyle dolu derin bir psikolojik hesaplaşma. “Her şeyi çözdüm" dediğiniz anda yazarın direksiyonu tamamen kırıp sizi şoke edeceği, son ana kadar gizemini koruyan bir kurgu. Sayfaları nasıl çevirdiğinizi anlamayacağınız, bittiğinde ise tavanı seyredip "Ben az önce ne okudum?" dedirten, yoğun duygusal tonlara sahip, sarsıcı bir psikolojik gerilim. Sıra dışı kurguları sevenlerin kesinlikle şans vermesi gereken bir eser. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. Kitapla kalın dostlar #neokudum #okudumbitti #kitapyorumu #bookstagram #erdeminkitapligi #mektuparkadaşı #jtgeissinger #junokitap #sayfa356
Gerilim
Mektup ArkadaşımJ.T. Geissinger · Juno Kitap · 2025390 okunma