İlk önce şunu söyleyeceğim. Kitabın konusu resmen film senaryosu. Filmini çekse Hollywood çekebilir. Meraklısı da gidip izler.
Suikast Bürosu adında gizli bir örgüt. Etik düşünce sahibi adamlardan kurulu. Yani onlara öldürülmesi için birinin adını ya da resmini veriyorsun. Onlar da değerlendirmeler yapıyorlar ve haklı bulunursa ölüm kararı çıkıyor. 1 yıl boyunca ellerinden kaçabilirsen örgüt otomatik seni takibi bırakıyor, ki hali hazırda böyle bir örnek hiç yaşanmamış. Herkesi temizliyorlar ama yine belirtmeliyim, etik düşünce çerçevesinde ölümü gerçekten hak edecek şeyler yapmışsa ölüm kararı veriliyor. Örgütün başındaki adam inanılmaz zengin ve inanılmaz zeki bir adam. Kod Adı Dragomiloff. Halk içinde bilinen ismi ise Sergius Constantine. Grunya adında bir yeğeni var. Aslında öz kızı ama o hikayeyi buradan anlatırsak bahis uzar. Okumak lazım. Bir gün Winter Hall adındaki bir adam bu Suikast Bürosuna giderek örgütün şefi ile görüşür. Onunla herkes görüşemez tabiki ama o gerekenleri yapar. Görüşmeyi sağlar ve öldürmeleri gereken ismi söyler, o isim Ivan Dragomiloff. İşte her şey burada başlar.
Çok fena bi değerlendirme olmuş bu arada :))