2026 36. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2026 10:55
"Ove'nin dünyası siyah beyazdı.Ama sevdiği tüm renkler karısında mevcuttu." Nasıl bir tercih yapacak ve Ove diğer insanlaron kendine karışmasına mani olacaktı evet her erkeğin bu kararı alması gereken bir an vardır. Ove'nin huysuz aksi bir ihtiyar değil aksine yukarıda belirttiğim gibi bir tercih yapması getekiyordu.Karısı Sonja kitapları ve kedileri severdi.Ve en kötü şeylerde bile güzel bir yön bulabilirdi.Ove'nin hayatındaki en büyük mutluluk ise garajınfaji hırdavat takımıyla bir şeyler tamir etmek.Tabi karısının kitapları için güzel bir kitaplık yapmak isteyecek ve karısının hatrı için sevmediği o kediyle dost olacak kadar kadar güzel bir kalbi var aslında. O kadar tatlı bir hikaye ki,yazarın espili anlatımıyla sizi hem güldürecek hem tatlı bir hüzünle düşündürecek ama nihayetinde içinizi ısıtacak bir kitap. Daha önce keşke okusaydım dediğim bir kitap ve kesinlikle tekrarfan okuyacağım dediğim. Bu kitabı kesinlikle seveceksiniz.En azından büyük bir çoğunluk için bunun geçerli olacapına inanıyorum.Keyifli Okumalar.
Hayata Röveşata Çeken AdamFredrik Backman · Pegasus Yayınları · 2016784 okunma