Favori Bookboyfriendlerim
Bu listeye ilk Bookboyfriendim ile başlıyorum
Efsaneler ve Lanetler
Efsaneler ve Lanetler
Daren. Özellikle son kitapta daha da çok sevdiğim için 4.kitabı ekledim.♥️ Aralarında asla ayrım yapamayacağım en en en sevdiğim 4

۶ৎ Ophelia

@FateofOphelia
Favori Bookboyfriendlerim
En sevdiğim erkek karakterler listesi!! 💞🙌🏻 (Sıralama yapmakta zorlandığım için sıralama yok, ama sanırım top listenin en üstünde Daren var öwjdkfjfj)
2.204 Gösterim
Vadedilmiş Yokyer - 1. Cilt
Vadedilmiş Yokyer - 1. Cilt
seçiminde sana o kadar katılıyorum ki 😅
Önceki 4 yanıtı göster
Firefly
Firefly
Kapım her zaman açık 😉
Daren, Hodbin ve Marlo'ya kalbimi bıraktımmm. Kara Kedi'yi görünce halen cevabına net karar veremediğim o soru aklıma geldi: "Kara Kedi mi Luka mı?" (Seçememkine. İkisini de çok seviyorum.) 😭🫶🏻🫂
Önceki 4 yanıtı göster
Book Butterfly
Book Butterfly
Animasyon bir yana karakterlerin o olgunluğu gitmiş hele ki Marinette'in bazı sahneleri ilk sezondaki gibi
1 yanıtı göster
Listeye bittim benim listeme de biraz benziyor çoğunlukla aynı fikirde olmamiz beni baya sevindirdi😋😋
sena
sena
💙🫂🥳 Listelerimizin yarısı aynı😍
Liz Puckle
Liz Puckle
herkes bu akımı yapıyooor ve herkesin o kadar güzell o kadar tatlı düşünceleri var kiii …💖😭✨
Finnick, Hodbin, Newt, Fred... Saydıklarımın üçü ölü🥺🥺 sevdiğim karakterler gidiyooo
@whsync22Maalesef...🫂😭Newt'in öldüğü sahneyi okuyunca suratım ne hale gelecek acaba🫣
Aynı adam yüzünden me before you ve açlık oyunlarında da gözüm kıpkırmızı olmuştu ...
ꕤNisa06︎ꕤ
ꕤNisa06︎ꕤ
O filmde oynadığını bilmiyordum 🤭 Kitabını okumayı düşünüyordum ama filmini izlerim artık ( kim bilir ne zaman...)
2 yanıtı göster
Ahaa Kara kedi 😻 kesinlikle son kitaptaki Daren benim de favorim çıtayı arşa çıkardı
Hayruş ✮⋆˙
Hayruş ✮⋆˙