2026 42. kitabı
Beklenmedik sürprizler ve ters köşelerle dolu, elinizden bırakması zor bir polisiye! Lisa Regan yine temposu bir an bile düşmeyen, merakı sürekli diri tutan bir kurgu yaratmış. Olaylar hızla ilerliyor ama bu aceleye getirilmiş hissi vermiyor; aksine karakterlerin duygusal ve psikolojik yönlerini de besleyerek ilerliyor. Küçük kasaba atmosferi, karanlık detaylar ve gerilim dozu hikâyeyi daha da etkileyici hale getiriyor. Cinayetler yalnızca bir polis soruşturması gibi değil, karakterlerin geçmişleri ve kırılgan yanlarıyla örülü psikolojik bir düğüm gibi ele alınmış. Josie Quinn’in liderliği ve insanlara yaklaşımı yine hikâyenin güçlü taraflarından biri. Ama bu kitapta özellikle Gretchen Palmer ön plana çıkıyor. Daha önce ekip içinde tanıdığımız Gretchen’in sırlarla örülü geçmişi, olayların merkezine yerleşiyor. Josie ile Gretchen arasındaki bağ da sadece iş arkadaşlığının ötesine geçerek çok daha derin ve duygusal bir boyut kazanıyor. Her şey, Denton kasabasında genç bir öğrencinin evinin bahçesinde ölü bulunmasıyla başlıyor. Kurbanın yakasında bulunan gizemli bir fotoğraf, okları doğrudan Gretchen Palmer’a çeviriyor. Ardından Gretchen’in aniden ortadan kaybolması ve geri döndüğünde suçlu gibi davranması, tüm şüpheleri artırıyor. Ama Josie, arkadaşının masum olduğuna inanıyor ve onu kurtarmak için sırlarla dolu geçmişin kapılarını aralamaya başlıyor. Ters köşeleri, temposu ve “bir bölüm daha” hissiyle polisiye severleri içine çekebilecek bir kitaptı. Son sayfalara yaklaşırken şüpheleriniz sürekli yön değiştiriyor ve taşlar yerine oturduğunda geriye sadece şaşkınlık kalıyor.
Son İtirafLisa Regan · Olimpos Yayınları · 202665 okunma