2026 42. kitabı
Okunma: 30 Mayıs 2026 23:06
Gölge ve Kemik serisini yazdıktan sonra yazarın başına bir şeyler geldi ve her ne geldiyse iyi ki de gelmiş çünkü bu seri, o seriden çok çok daha iyi. Dizisini izleyemeyeceğim için üzülüyorum, umuyorum bir şekilde dizi ya da film olarak izleme şansım olur. Fantastik bir macera arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Kaz kesinlikle bildiğiniz karakterler gibi değil. Kimsenin saf iyi olmaması çok hoşuma gitti, hepsi gri bir alanda takılıp duruyor. Romantizm hikayenin ama konusu da değildi ama aşk olmazsa olmaz diyip araya bir serpiştirmiş yazar hanım. Arada beni şaşırtan yerler olmadı değil ama o sonu beklemiyordum açıkçası. Görevde başarısız olacaklarını falan düşünüyordum ama tahminlerinde yanıldım. İlk başta öylesine başladım ama okudukça kendimi durduramadım açıkçası. Ne olacak, ne yapacaklar ve aslında herkesin ne yaptığını bilmiyor gibi görünüp sonra aslında hepsinin bir planın parçası olduğunu görmek ilginçti. Inej favori karakterim. Kitap boyunca hep onu arayıp durdum. Benim bir şekilde ineji izlemem gerekiyor bir dizide. Biri bunun dizisini çekebilir mi? Allah seni bildiği gibi yapsın, netflix. Neyse bu seriyi kaçırmayın. Okuyun, pişman olmayacaksınız.
Kargalar MeclisiLeigh Bardugo · Novella Dinamik Yayınları · 20164,570 okunma