ASLINDA HİÇBİR SEY BİTMEZ, YALNIZCA DEĞİŞİR.
2026 22. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2026 16:19
Kitabı ilk burada keşfetmiştim daha sonra merak edip bir okumak istedim ve gerçekten uzun zaman sonra bir başucu kitabım daha oldu diyebilirim çünkü yıllardır tek bir kitaptı başucu kitabım artık bir kitabım daha var çünkü zamansız bir döneme yazılmış bir kitap bence ve bu süreçlerden geçen çoğu insanın kendini bulabileceğine inanıyorum hatta şey gibi düşünebiliriz bir yolda yürüyorsunuz ve sizin ayak izleriniz birinin ayak izine daha karışıyor yazar bize kendi ayak izlerimizi gösteriyor ve yanımızda kendi ayağının izininde olduğunu gösteriyor. Böylece bence okuyucular kendilerini hem anlaşılmış hissedecek hem de bu duyguları sadece kendilerini yaşamadıklarını bir kere daha görmüş olacaklar . Çünkü her ne kadar insan içinde aynı şeyleri hissetse de bu durumu yüksek sesle ifade etmek konusunda aynı cesareti gösteremeyebiliyor bence bu kitap bu yüksek ses olmuş ve aynı zamanda bir yoldaş olmuş. Ben keyifle okudum okumak isteyen merak eden herkese şiddetle, samimiyetle tavsiye ediyorum.Bence her insan kendinden bir parça bulacak gerek panik atak geçiren gerek kaygı bozukluğu yaşayan gerek depresyon sonrası her insanın kendine dair bir kelime bir cümle bulacağına inanıyorum şimdiden iyii okumalar
Alıntı
Rahatlama KitabıMatt Haig · Domingo Yayınevi · 20225,5bin okunma