·672 syf.····Okunma: 31 Mayıs 2026 00:00 Uzun zamandır kitaplığımda duran ve merakla tamamlansın diye beklediğim o seriye, tamamlanmasını bekleyemeden başladım. Çelişkili yorumlar dolayısıyla beklentim çok yüksek değildi ama bayıldım. O kadar akıcı ve o kadar iyi bir kitaptı ki umarım devamı bir an önce çıkar ve çok beklemeyiz, diğer iki kitabı okuduktan sonra beklemek istemiyorum.
Kitabımızın konusu; katip olmak istemesine rağmen bir Sorrengail olan annesi Violet'i binici olması için binicilik okuluna yollar. Violet hiç bu alanda eğitim almamıştır ve binicilik okuluna gidenlerin çoğunun öldüğünü biliyordur. Yıllardır eğitim alan insanların içinde her şey onun için daha zor olacaktır. Burada çok fazla düşman ve az da dost edinecek, çok fazla sır saklayacak ve kendinden sırlar saklanacaktır.
Kitabın son 70 sayfasını şok içinde okurken okuduğum son satırlar beni iki katı şok etti ve devamını bir an önce okumam gerek. Cam Şato serisinden sonra uzun zamandır bu kadar beğendiğim bir fantastik okumamıştım. Okumak isteyen, merak eden, ikilemde kalan kim varsa mutlaka okusun.