·468 syf.····Okunma: 02 Haziran 2026 15:00 #TheKitapTheGizemGerilimPolisiye
Efso bir hikaye okudum millet toplanın! Kitapta o kadar karakter vardı ki bir an gaflete düşüp yazar acaba sadece kalabalık yapmak için mi yazdı bunları diye düşündüm. Ama öyle değildi tabii. Hikaye ilerledikçe ana meseleyle olan bağ git gide açılmaya başladı.
Öncelikle gizemli, tüyler ürperten bir ev karşıladı beni. Evin sakinleri ve çevresi hakkında bilgi edinirken ne oluyoruz ayin mi yapacaz acaba diye düşünürken buldum kendimi.
Sonra bir özel dedektifle avukatın konuşması içine düştüm. Baba evde yokken, anne uzun zaman sonra derin bir uykuya dalmışken çocuk evden kaybolmuş. Ve sonrasında arabada kanlı bir battaniye bulunmuş. Bu battaniye sebebiyle annenin loğusa bunalımına da girdiği bilgisiyle baş şüpheli anne olmuştu.
Tabii bu dava yükselmekte olan siyasi kesiminde dee radarındaydı ve bu kesim anneye katil damgası yapıştırmakta acele ediyordu. Anne tamamen çıkmazdaydı ve tek desteği kendi annesiydi.
Peki, çocuğunu öldürebilecek kadar korkunç bir buhrana girmiş miydi?
Hikaye ilerledikçe sadece kayıp çocuk vakasını okumadık. Basının gücü, toplumun baskısı ve siyasi çıkar yozlaşmasının ne kadar ileri gidebileceğini de gördük.
Kötülük, kötüleri çeker görüşünün kanıtlandığı bir hikayeye dönüşmesi de zor olmadı. Hikayeyi daha gizemli kılan ise yıllar sonra ortaya çıkıp bu çocuğu bulmaya yardım etmek isteyen bir psişik kadın.
Hikaye içinde hikaye olan bu kitabı okumalısın. Bence çok güzel bir seri başlangıcı olabilirdi. Çünkü ben özel dedektifin de hikayesini detaylı öğrenmek isterdim.
Şiddet unsurları sebebiyle yetişkin içeriklidir! Epope #polisiye sevenlere dehşet ve ibretle tavsiye eder!