Sabahları yürüyorum. Hep ikili yürüyen kadınların herhangi bir konuda birbirlerine gaz verdiklerine şahit oluyorum. Biri ötekine “Boşan gitsin!” diyor, diğeri “Haklısın!” diye onaylıyor. Biri “Patron bana ters baktı.” diyor, öteki “Kesin seni kıskanıyor.” hükmünü veriyor. Beş dakikalık yürüyüşte üç evlilik bitiyor, iki arkadaşlık sonlanıyor, bir de dünya düzeni yeniden kuruluyor. Kadın dayanışması güzel şey ama sabah sporunda kurulan halk mahkemelerinin hızına da yetişilmiyor doğrusu. 😅 Birbirlerine verdikleri gazla yürüseler maratonu bir saatte tamamlayacaklar da işte… neyse… Vesselam 😉
Alıntı
2.786 Gösterim
Genç kızlar var mı varsa haber ver bende yürüyeyim orada 😂😂
Okuyan Muallime
Ercan oo… ufukta varsa öyle bişe gel sen ablan başını bağlar yollar seni burdan😂😂
Boşan gitsin diyorlar ya bir de ne kadar kolay ağızdan çıkıyor o cümle helal olsun
Kadın dayanışmasindan çok kadın dayatması olmuş dedi'kodu gitti 🤦🏻😅
😂😂👏👏👏 harikasın
Ama biz kadınlar böyle yapmayı bir tık fazla severiz sanki yaaa 😂😂
Tuna 😂😂😂👏👏
Ne yazıkki her sabah dedikodularına bende şahit oluyorum 😃😀😀
ꪑꪊડtꪖᠻꪖ ғerнaт 😂😂😂😂😂 gaza gelmem ya 🤭 ben yalnız yürüyorum. 🤭
Eğer bir kadın bir kadına boşan diyorsa kocasını kendine istiyordur. Dikkat edin kızlar dost diye sandığınız kişi kumanızdır bazen. Ben geçen sene görüştüğüm birini burada abla olarak gördüğüm birine anlatmıştım bence ayrıl ondan dedi. Ben ona engel atınca kendisi yürümüş. Hayattan çıkardığım çok önemli bir ders varsa asla yakın arkadaş yapmıyorum. Kimseye de ilişkimi anlatmıyorum. 👍✌️
Okuyan Muallime
Demeeee…. Yuhh ama yaaa . Sende dedikodu var😅 gel iki lafın belini kıralım mı😉😂☕️💅
Kulaklık takmadan nasıl yürüyorlar anlamıyorum 😅
😂😂😂