Faşişt olmamak yeter...
2026 49. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2026 00:59
Selahattin Demirtaş Siyasi rehine, Politikacı ve yazar, parmaklıklar ardından bizlere kitap ulaştırmaya devam ediyor. Arafta Düet harika bir eser, karakterler , olay örüntüsü, anlatım... Sürükleyici, yaratıcı, sıradışı ama gerçekçi bir hikaye. İki yazar tek roman. Selahattin Demirtaş ve Yiğit Bener Biri yıllardır cezaevinde olan iki eşyazarın hiç karşılaşmadan kaleme aldıkları roman bu açıdan dünyada bir ilk. Dil üslup oldukça sade ve samimi. Demirtaş'ın kendine has o çok sevdiğim, sarkastik ve mizahi üslubu romanda bol bol var, mevcut yine. Eser, hepimizi barış, vicdan ve erdem üzerine yeniden düşünmeye davet ediyor. Yiğit Bener in okuduğum ilk kitabı. Selahattin Demirtaş ın okuduğum bu beşinci kitabı. Demirtaş artık siyasetin çok üstünde biridir. Lütfen sen hep yaz... Teşekkürler Sayın Demirtaş ve Sayın Bener...
Arafta DüetYiğit Bener · Dipnot Yayınları · 2024842 okunma
Selahattin Demirtaş duruşuyla, direnişiyle, umut dolu gülüşüyle harika bir devrimci; benim için dünyanın en güzel insanlarından biri. Türk ve Kürt halklarının umudu ve geleceği. Yazdığı kitaplar da bir o kadar etkili ve güzel. Arafta’daki anlatımı akıcı, doğal ve içten. Edebî yönünü de çok başarılı buldum. Kısa zamanda özgür olması dileğiyle ❤
Sadecemoonlight
Düşüncenin Gücü Değerli yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim🙏Bende sizi keyifle takip ediyorum😍🌸
Bir gün herkes o gözlerindeki at gözlüklerini elbet çıkaracak.. Emeğine sağlık caniçi✌️🕊️♥️
Sadecemoonlight
Öyle umuyorum umuyoruz😇inş caniçi🙏teşekkürlerr✊️✌️❤️