Sana bunu kaç kez daha söyleyeceğim bilmiyorum. İnsanlardan uzak duracaksın. Hangi şart altında olursa olsun. Onlar bazen kapıyı incelikle çalar, bazen yarayı okşar gibi yaklaşır, bazen de insanın içindeki en eski boşluğu anlayacakmış gibi susarlar, ama sonunda değişen pek bir şey olmaz. Yine eksilen sen olursun. Diyojen
1 +1'leme
2.021 Gösterim
Bundan ziyade kendini kalkanlayıp dengede kalmaya çalışmak, insanları ne çok içine ne de çok dışında bırakmak. Dengeyi tutturabilene aşk olsun
Diyojen
Kalahari Yoruma yazdığımı okumanı tavsiye edeceğim =) Asıl söylemek istediğim şey orada sanırım.
Üstadım Her gelen eksiltmez bazen doğru insan bazen eksik kalan parçanı da tamamlar.
Diyojen
Atilla Bu benim kişisel düşüncem değil hocam, karakterlerden birinin düşüncesi =) Böyle ara ara paylaşıyorum. İnsan ilişkileri gerçekten fazlasıyla karmaşık, dediğin gibi kimi insan yalnızca alır, kimi de bir şey katar. Mesele, kimin ne yaptığını hemen anlamakta değil, zamanla kimin yanında eksildiğini, kimin yanında çoğaldığını fark etmekte sanırım. Bu kişisel düşüncem =)