Herkese selam :) Benim için değerli birine doğum günü mesajı yazacağım ama nasıl bir şey yazmam gerektiği konusunda kararsızım. Artık korkularımın kurbanı olmak istemiyorum, o mesajda sizce ne yazabilirim?
1.726 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
İyiki doğdun, iyiki varsın. Doğum gününü kutlayıp kutlamamak arasında kaldım ama artık korkuların insana bir fayda sağlamadığını biliyorum :) Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında liseyi biraz özle, bizi unutma :)
Önceki 2 yanıtı göster
nazar
nazar
sen hâlâ hoşlanıyorsun ama karşı taraf aranızdaki bu arkadaşlık bağını koparmamak için belki de beğenmiştir. Umarım işler istediğin gibi gider, o kişi hikaye filan paylaşırsa doğum günüyle ilgili onun hikayesine yorum olarak kutlaman daha samimi olur gibi öyle bir konuşma da başlatabilirsin karşı tarafta seninle aynı durumdaysa tabi
9 yanıtı göster
Korkularım bana hayatta hiç hediye vermedi. Ama senin en büyük hediyen bugünün olmalı. Öyle bir şey ki insana bazen 'iyi ki' demek büyük bir hediye olabiliyor. Bilmiyorum bu sana içten içe ne hissettirir ama ben artık olumsuz duygulardan daha güzel bir anı bahşetmek istiyorum. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaş kalbin kadar güzelliklerle dolsun...
Önceki 12 yanıtı göster
Işıl
o son dakıka bellı olacak psıkolojıme baglı olarak aldmwpsmğw bıraz senden bıraz yasadıklarımızdan alıp harmanlarım buyuk ıhtımalle. cok bır umudum yok ama, bız ne ıyı ne kotu sonlu hıkayelerdenız. sonuna gelmeden kapattık o defterı, yarımız bız :)
6 yanıtı göster
Yav doktorcum tam adamından yardım istedin heeee
Önceki 1 yanıtı göster
Yaa 😔 yardım edebılecek tanıdıgı olanları etıketleyın lutfen yaa
5 yanıtı göster
Güzel yerden yardım istedin bekle hemen geliyor
Önceki 1 yanıtı göster
kurbanın olayım hayatım yardım et
2 yanıtı göster
seyda
seyda
Nisa
Nisa
kızlarr yardıımm
Eykii doğdii ahmeeee
hwoejwowkwpwk bazen hayatı sasırtıp beklenmedık gırısler yapmak gerek 😉🤭
3 yanıtı göster