Sevmediğim insan tiplemeleri... (yoruma sizde birşeyler bırakabilirsinizzzz)
1.158 Gösterim
Yaranmaya çalışan, ise yaradığını göstermeye çalışan ancak daha da köstek olan
Önceki 1 yanıtı göster
Tetiklendim jsjdjjdjdjd ( böyle bir arkadasa sahibim ve ondan uzaklaştığımı anlayınca dibime giriyor nefret yaw )
6 yanıtı göster
Homofobikler, arkadaş grubuyla metroya bindginde ters oturamadigini söyleyenler, tatlı sevmeyenler, ırkçı pislikler, birde bokunun tadına bakanlar btw..tskrlr
PAUSDHJADKSHDJAKHDKASJDHASJKDAJHK hepsine katılıyorum tatlı sevmeyenler hariç o bir zevk meselesi
4 yanıtı göster
Samimiyet olmamasına rağmen laubali şekilde yaklaşan tipler. Birinin hassasiyetine saygısızlık yapanlar. Sadakatsizliği normalleştirenler. (Arkadaş vs de içinde) Homofobikler. Tartışmaya zekası yetmediğinde küfür ve hakarete başvuranlar. Ağız şapırdatanlar. Egolu olanlar. Tamam yani en bilgili sensin kanka. Önyargılı sığ tipler. Liste uzar gider. Arada aklıma gelen olursa gelip yazarım.
Önceki 2 yanıtı göster
Ali
Ali
sigarayı havalı sananlar....
3 yanıtı göster
Samimi olup en ufak başarıda yüzümüze bakmayanlar İnsanları ailesi ile yargılayanlar İnsanların kusurlarını yüzlerine vuran insanlar
kesınlıkle kız sen yasıyon mu
1 yanıtı göster
kitap okumamış ve okumamayı havalı görenler + oalrak okuyanla dalga geçenler.... Acaba siz ne çeşit şizofren astalıklı cahil angut insanlarsınız özür dilerim ama dilemiyorum bunu hak ediyorsunuz daha fazla sey derim de public burası nefret ediyorum sizden haberiniz olsun !!!!!!
Kendini dünyanın en güzel/yakışıklı sanan insanları
of bencede biraz mütevazı oln aw
1 yanıtı göster