2026 56. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2026 03:20
Her kitapta “bundan daha kötüsü olamaz” dedim. Sonra daha kötüsünü öğrendim. Lana’nın başına gelenlere mi üzüleyim, Marcus’a yapılanlara mı, babasının yaşadıklarına mı, yoksa bütün bunları bilen ve susan koca bir kasabaya mı bilmiyorum. Okudukça içim daraldı. Bazı yerlerde gerçekten kitabı kapatıp duvara bakma ihtiyacı hissettim. Bu kitapta o gece yaşananları çok daha net öğreniyoruz, öğrendiğimiz şeyler öyle ağırdı ki ve dürüst olmak gerekirse okuduklarım karşısında dehşete düştüm. Kitabın bazı bölümlerinde, çok fazla bölümünde içim daraldı, midem bulandı, hatta bazı sahnelerde okumaya devam etmek bile zor geldi. Çünkü burada sadece birkaç kötü insan yok. Burada göz yuman insanlar var. Sessiz kalan insanlar var. Gerçeği bilip hiçbir şey yapmayan insanlar var. İnsanların bu kadar zalim olabileceğine inanmak istemiyorsunuz. Daha da kötüsü, bütün bunların üstünün örtülmüş olması. Adaletin yerini bulmaması. Ve gelelim Logan’a. Cehennemin dibine kadar yolu var. SPOİLER OLABİLİR Üç kitap boyunca bu adamı melekleştirdim. Bana da yazıklar olsun. Öğrendiğinde Lana’nın yanında durmasını istedim. Ama yaşanan onca şeyi öğrenmesine rağmen verdiği tepki beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı. Ekibindeki insanlar bile Lana’yı anlayabilirken onun dönüp kendine acıması sinirlerimi bozdu. ÇOK FAZLA HEM DE ! Final kısmına gelirsek; Kalbimi söküp elimde bıraktı diyebilirim. Bu serinin şimdiye kadar en can yakan kitabı buydu. Kalbim milyon parçalaya bölünse daha az canım acırdı galiba ya. Özellikle belirtmek istiyorum kitap gittikçe daha travmatik ve tetikleyici bir hal alıyor. Bu konuda hassasanız lütfen ama lütfen okumayın.
Mindf*ck 4: Tüm YalanlarS. T. Abby · Artemis Yayınları · 2026285 okunma