Merhabalar dostlar
Geçen yıl okuduğum Bir Mimoza Masalı kitabının devam kitabı ,Kuzey Rüzgarı ile geldim bugün.
Ama ya kitap öyle bir yerde bitti ki çatlayacağım meraktan .Bi Kızılcık Şerbo finalinde böyle heyecanlandım bi de bu kitapta ..
Ilk kitapta Liza ve Poyrazın aşkıyla tanışmıştık. Onların ki lise yıllarında başlayan bir aşktı. Ama Liza nın ailesinde o zengin görünüşleri altında şeytanın Türkiye şubesi adeta .Liza yı amcasının oğluyla evlenmek üzere Almanya ya gönderiyorlar.
Aradan 10 yıl geçiyor ve Liza Turkiye ye geri dönüyor. Yanında kızı Talya ve can dostu Leyla ile birlikte. Rüzgarsa hep onu bekliyor .Mimoza oteli onun mabedi oluyor adeta ..
Ve gelelim bu kitaba.Çılgın aşıklar sevdalarına kaldıkları yerden devam ediyor ,Üstelik Talya da onlara katılıyor bu.sefer .Tek istekleri Liza nın ailesinden , geçmişte kalan sırlardan uzak durmak .Ama ne Liza nın annesi ,kibir abidesi Jülide Bozbeyli duruyor, ne de Yağızla Poyraz ın düşmanları.
Bir yandan da Leyla ile Yağız yakınlaşması başlıyor. En çok üzüldüklerim Özge ve Dogan oldu .Yağız a ilk kitapta gıcık olmuştum ama bu kitapta sevdim onu da .Talya ile Anıl ve Ezo da kitabın renkleri olmuş .
Zaten Liza ve Poyraz maşallah her buldukları yerde yılların acısını çıkardı adeta ..
Aile içi şiddet ,taciz ,özellikle sevgi göstermeyen anne -baba insanın hayatını nasıl etkiliyor ?Bu hikaye gözler önüne seriyor bunu ..
ilk kitabın sonunda da aynı şeyi yazmışım ama duygum aynı ..Çabuk ol lütfen Almina ...
Kitapla kalın dostlar...
Bir Mimoza Masalı - Kuzey RüzgârıAlmina