Çilekli Pankek Evi-Laurie Gilmore
2026 37. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2026 09:00
Aşk,en beklenmedik yerlerde çiçek açar. Dünyaca üçlü bekar şef Archer bir gün beş yaşında bir kızı olduğunu öğreniyor. Olivie'in annesi öldüğü için Archer Olive'i büyütmek için küçük bir kasaba olan Dream Harbor'a taşınıyor. Archer velayeti alabilmek için bir işte çalışması gerekiyor. Ve kasabanın lokantasında şef olarak çalışmaya başlıyor. Archer işteyken de Olive'e bakmak için Iris'i yatılı bakıcı olarak işe alıyor. Olive hiç babasını tanımadığı için ilk başta çok çekingen davranıyor ve Archer da bu durum karşısında ne yapacağını bilemiyor. Ama Iris'in işe başlamasıyla Olive için her şey daha iyi olmaya başlıyor. Ve babasına alışmaya başlıyor. Iris ve Archer arasında bir flörtleşme başlıyor. Ancak hem Olive'in kötü etkilenmemesi için hem de Iris bakıcı olduğu için birbirlerinden uzak durmaya çalışıyorlar. Ancak bazı olaylar karşısında bu mümkün olmuyor. Archer'ın bir diğer problemi ise resturant da yaptığı pankekleri kasabada bulunan insanların beğenmemeleriydi. Fakat o sorun da Archer kasabada olan insanlarla kaynaşmaya başlamasıyla ve onların isteklerine göre ilerlemesiyle çözüldü. Çok severek okuduğum bir kitap oldu. Zaten bu kasaba o kadar hoşuma gidiyor ki çok kolay okunuyor. Archer ve Iris'in arasında gelişen olaylar, Archer'ın Olive'e iyi bir baba olması çok hoşuma gitti. Sonunda kitabın ismiyle alakalı bir olay oluyor ve o kısım çok güzeldi. Kitabı gülümseyerek okudum ve sonu çok hoşuma gitti. Sadece kitapta Olive ve Archer'ın arasındaki baba-kız ilişkisini okumak daha çok isterdim. Ve Iris ve Archer'ın arasında gelişen ilişki için de biraz daha fazla detay okumak isterdim. Serinin beşinci kitabını bekliyorum :) Kitaba puanım:8/10
Çilekli Pankek EviLaurie Gilmore · Juno Kitap · 202633 okunma