2026 18. kitabı
Merhaba arkadaşlar… “İşte o gün içimdeki tüm şarkılar sustu. Güneş ışığını kaybetti. Yapraklarım soldu, kuşların konamayacağı kupkuru bir daldım. O gün baharın ardından gelen kışın başlangıcıydı. Hissetmiştim, ruhumda bitmeyen bir kış başlamıştı. “ Hikmet (Terzi Hikmet), Hayriye, Esma, Yusuf, Hüseyin, Yeşim ve diğerleri… Hepsinin bir hikayesi vardı. Yusuf ve arkadaşı Hüseyin Yusuf’un satın aldığı eve taşınırlar ve temizlik yaparken o evin eski sahibi rahmetli Hikmet’in günlüğünü bulurlar. O günlükte yazılanların etkisi altında kalan Yusuf bir yerde kesilen günlüğünün devamını bulabilecek midir? Bugünün devamında neler yazıyordur ben size kısaca bahsedeyim sonrasını temin edip okuyun derim. Hikmet’in doğduğu ev kaderi oldu. Babasının mesleği olan terziliği çok küçük yaşlarda öğrenmek zorunda kaldı. Kavuşamadığı aşkını, evini terk edip gitti o diyardan. Ve kendine yeni bir yol haritası çizmek için bu bir başlangıçtı. Yazarımızın ilk romanı olmasına rağmen o kadar güzeldi ki. Elimden bırakamadım ve bir çırpıda bitirdim. Vallahi zor tutuyorum kendimi spoi vermemek için. Çünkü bu durumda bütün hislerimi sizlere aktarabilirim. Üzüldüm çok yaşanılanlara, yapılanlara, kabul görülenlere… Hayatın getirdiklerine. En çokta Hikmet, Yusuf ve Hayriye’ye. Kaleminiz daim olsun sevgili @aytenyagmurofficial2025. Kelimelerin karakterlerle buluştuğu, bizlere iz bırakan hikayelere dönüştüğü günlere.. ️️ TAVSİYEMDİR ️️
Gölgede KalanAyten Yağmur · İkinci Adam Yayınları · 2025113 okunma