#1K Lütfen gereğini yapın.
Uygulamada çok eksikler var. Erkekler kadınlara elini kolunu sallayarak nasıl cinsel içerikli mesajlar arabiliyor? 1 Hesaptan değil. 10 Tane Fake hesapla. Muhtemelen bana "engelle geç işte" diyenler olacak. Şimdi size soruyorum, burası Kitap uygulaması değil mi? Böyle bir platformda kendimizi böyle insanlardan korumak için neden mesaj kutusunu kapatmak zorunda kalıyoruz. Bu uygulamanın amacı bu mu? Bence değil. Mesaj kutusunu insanlarla kitaplar hakkında fikir alıverişi yapabildiğimiz bir kanal olarak görüyorum ben. Gerçekten çok gerginim. Sizin bu konu hakkında ki düşünceniz ne?
1 +1'leme
5,6bin Gösterim
Merhaba. Mesaj kutunuzu Tüm okurlar yerine sıkı okurlar olarak güncellemeniz tanımadığınız insanlardan DM almanıza engel değil. Bu tür gönderileri bir duyar kasma aracı olarak görüyorum. DM kutunuzun tüm okurlara açık tutmaya neden ihtiyacınız var? Amaç kitap okuyanlardan mesaj almaksa 30 gündür üye olma sınırı bile tek başına bu kriteri karşılamaya yetiyor.
İlhanİlhan teşekkür ederim
Buranın eski tadı kalmadı.. paylaştığımız alıntılara inanılmaz bir sansür ve perdeleme uygulanıyor. zira paylaştığım hiçbir alıntı mı okunmaz? bilinçli yapılıyor yaa, muhtemelen premium üyelik dayatmak için yapıyorlar. sadece arşiv ve inceleme okumak amacıyla kullanacaksanız harika ama daha fazlasını ummayın zira umut bu uygulamadan gitti.
Onlardan kurtulamazsın. Ama kesin cozum istiyorsan profil fotoğrafını kaldır. Beğenilerin 10 dan 1 e düşecek. Hiçbir yazdığın görülmeyecek. Ama kimse de seni rahatsız etmeyecek :) Sonuçta koyduğun profil fotosu ile göz önünde olmak isteyen sensin. Gulu seven dikenine katlanır.
Manolya
GökçenGökçen Siz beni anladınız, teşekkür ederim🙏🏻🌸
İstediğin fotoğrafı kullanmakta özgürsün, kaldırmak zorunda değilsin kesinlikle. Karşılaştığın bu durum için suçlu veya kendini değiştirmesi gereken sen olmuyosun. Düzelmesi gereken o insanlardan sonra bu uygulama demek istesemde, burası da düzgün kullanıcılar için fazla alan sunuyo; bu iyi bir şey bence. Bana göre sorunun tamamı o insanlar. Buraya bile çökemelerini anlamıyorum ama yinede bir çözüm bulunması gerektiği için bu sorumluluk uygulamaya düşüyo tabikide.
Manolya
Güzel sözlerin için teşekkür ederim Ayşe🙏🏻 kendimi anlaşılmış hissediyorum🙏🏻
Erkekler bazen her yeri kirletebiliyorlar. Yeni keşfettiğim bu uygulamayı çok sevdim umarım kirli yüzüyle erkenden karşılaşmam.
Engelle geç diyen zihniyet kadınlar öldürülünce üstünde ne vardı zihniyeti ile aynı biz kapatmak zorunda değiliz onlar pis zihniyetini düzeltmek zorunda.
yorumlarda dm'i sadece sıkı okurlar olacak şekilde ayarlanmanız istemiş bu çok mantıksızca çünkü; hocam, sadece okurların fake olduğunu düşünmek çok tecrübesizce durur. bir kitap hakkında zerre fikri olmayıp yapay zekaya veyahut inceleme yazmak için gereken karakter sayısı kadar random atıp, alıntıları kopyala yapıştır yaparak sıkı okur olan ve sonrasında azıtıp aptal davranışlarda bulunan çok mahluk var. 🙏🏻