Rina Kent den İntikam Tahtı incelemesi
2026 58. kitabı
Yeni bir kitap ile geldim İntikam Tahtı Arka Kapağı: İntikam geldiğinde... Onlar beni tanımıyordu ama ben onları tanıyordum. Ben, fark edilmeden etraflarını saran bir gölgeydim. Beni gördükleri an, ölümle buluştukları an olurdu. Bir suikastçiydim. Bir katildim. Hiç kimseydim. Ta ki biri olana kadar. Gölgeden başka bir şey olmama izin vermeyen herkese bunun bedelini ödetecektim. Amacım uğruna her şeyi göze almaya hazırdım. Beni istemeyen karım hariç her şeyi. Rai Sokolov bana en kötü yüzünü gösterebilirdi ama bu evlilik ölüm bizi ayırana kadar sürecekti. Tahta giden yol kayıplar, ihanetler ve kanla doluydu. Kazanmak için her şeyimizi verecektik. Hayatlarımız da dahil... İncelemeye gelirsek: (SPOİLER OLABİLİR!!) İlk kitap biter bitmez hemen ikinci kitaba koşup başladım tabii. Ve hemen silip süpürdüm. Ben seride bu kitabı daha çok sevdim çünkü ilk kitap da çok mafia işleri konuşsalar da bunda icraya geçtiler. İş ciddileşti bu sefer kaçırılmalar falan filan. Yani bu kitap da aksiyon bol bol vardı Rai'nin herkesi kandırıp "hafıza kaybı geçirdim" demesi bana çok saçma geldi. Gereksiz bir saçmalık yani. Serinin başından beri "Ben güçlü bir kadınım" rolleri kestikten sonra bu şekilde intikam alması saçma geldi. Sen zaten güçlü bir kadın olduğun için böyle şeylerin arkasına saklanmana gerek yoktu. Ama bu sayede Kyle'nin yerlerde sürünmesi hoşuma gitmedi değil. Cezasını çekti bir güzel hiç de açmıyorum bu konuda ona. Rai'nin izni olmadan onu hamile bırakması pekii... Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Gerçekten sonuna kadar Rai'yi haklı bulacağım bu konuda. Hiç bir adamlığa sığmaz bu yaptığı şey. Hayır sanki kız "ben hiç çocuk doyurmayacağım" dedi. Akıllı bir kadın odkugu için böyle dünyaya bir çocuk getirmek istemiyor va gayette mantıklı bir sebeb bu. Bu bebek yanlışlıkla olsaydı bunu görmezden gelebilirdim. Ama gidip kız hamile kalsın diye haplarını değiştirmesi çok farklı bir şey. Bunu hiç bir şekilde anlamam yani. İlk kitabın incelemesinde size ana karakterlerimizin Krill den filan nefret ettiğini söylemiştim. Çok şükür bu düşmanlık sona erdi. Hem de çok bilindik bir sahne ile. Canavar üçlemesi serisini okuyanlar bilir. Orada Sasha Krill ve diğer mafia üyeleri ile kapana kısılmıştılar. Ve fırsattan istifade Rai ve Sasha kaçırılıyor. Rai orada zaten Sasha'nın kız olduğunu öğreniyor. Krill ve Kyle iş birliği yapıp ikisini de kurtarıyorlar. Ben bu sahneyi az çok hatırlıyordum. Ama bu ikinci kitap da yaşanacağını bilmiyordum tabii. Şöyle düşünün aynı sahneyi Krill ve Sasha'nın gözünden değil de Rai ve Kyle'nin gözünden okuyoruz. Çok tatlılar çok seviyorum ikisini. Onları bu seri de bol bol görmek beni çok mutlu etti Bu kitabın incelemesi de buraya kadardı O zaman bir sonraki kitap incelemesinde görüşmek üzere Hoşça kalın kitapla kalın Bye İntikam Tahtı Rina Kent
İntikam TahtıRina Kent · Ren Kitap · 202639 okunma