2026 55. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2026 19:41
John Logan, arkadaşının yurt odasında olan partiye gitmek istemiştir. Ancak yanlışlıkla kapısını çaldığı Grace Ivers hayatına bomba gibi düşmüş ve anında bütün her şey alt üst olmuştur. Grace, sadece birinci sınıf öğrencisiydi ve bir gün kapısında ünlü hokey oyuncusu Logan’ı görmeyi asla hayal bile etmemiştir. Sadece bununla da bitmemiştir. Birlikte vakit geçirmeye başlamış ve Grace Logan’dan gerçekten hoşlanmıştır. Ancak bir gün Logan’ın her şeyi batırması üzerine Grace Paris’teki annesinin yanına gitmiş ve Logan’ı tamamen hayatından çıkarmıştır. Yaptığı hatanın farkında olan Logan, Grace’e ne kadar ulaşmaya çalışırsa çalışsın başaramamıştır. Ancak bir sonraki yıl okulun açılması ile birlikte Grace okula geri dönmüştür lakin o eski naif, kırılgan Grace artık yoktur. Daha güçlü ve serttir. Ve Logan ikinci bir şansı hak ettiğine Grace’i inandırmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu serinin herbir karakterine bayılıyorum.Logan ve Grace’te, Hannah ve Garrett kadar sevdiğim bir çift oldu.Grace’in sonradan kendine güveninin gelmesi ve Logan’a kendisi ile çıkabilmesi için bir liste vermesi beni çok güldürdü.Logan gerçekten çok inatçı biri ve Grace için yaptıkları beni etkiledi.İkili arasındaki uyum ve çekim de beni eritti bitirdi.Aynı zamanda Logan’ın ailesi için yaptığı fedakarlıklar ve o hokey oyuncusu kimliğinin altında olan kişiliğini çok sevdim.Grace’in gevezelikleri ve babası çok iyiydi.Aynı zamanda Logan’ın kitabın sonunda Grace’e yaptığı jeste bayıldım.Aşık bir adam oldu çıktı.Bu arada kitapta kısımlar olduğunu da belirteyim. Sıradaki çift ise en bomba çiftlerden çok bekletmeden onları da okuyacağım.Sizler de spor romantizmi okumayı seviyorsanız acilen bu seriyi okumaya başlamalısınız.
HataElle Kennedy · Yabancı Yayınları · 20222,106 okunma