2026 83. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2026 11:38
꧁꧅๖ 𝑬𝒍𝒊𝒛𝒂𝒃𝒆𝒕𝒉 𝑯𝒆𝒍𝒆𝒏 ♡ 𝑨𝒍𝒕ı𝒏𝒍𝒂 𝑫𝒐𝒌𝒖𝒏𝒎𝒖ş ꧅꧂ Selammm, bugün sizlere severek okuduğum #brairıncanavarları serisi 2.kitabı #altınladokunmuş paylaşımı ile geldim. Seriyi okuyanlar biliyor, ilk kitapta periler diyarı Castletree giden Rosalina babasını kurtarır ve diyarın dört prensi ile anlaşma yapar. Dikenlerle çevrili bu diyarin lanetli Prensleri laneti kaldırmak için ruh eşlerini bulmalıdır.Her gece canavara dönen Prensler içinde Kış Prensi Keldarion'un Rosalina'nın bağ eşi olduğunu öğrendiğimizde tamam demiştik. Ama tamam değilmiş! Çünkü Kış prensimiz Kel Rosalina'yı eşi olarak sahiplenmek yerine evine geri gönderir. Orca koyunda babasının yanında hayatından hiç de memnun olmayan Rose, Periler diyarındaki evine dönmek için elinden gelen her şeyi yapar. Babası da bu konuda ona yardımcıdır her yolu deneyen Rose ve babası en sonunda annesinden kalan aytaşı kolyeyle Ezryn e mesaj ulaştırır. Onu Orca koyuna Kel ın gönderdiğini ama kendisinin evine dönmek istediğini söyler. Bunu duyan diğer prensler Dayton ve Farron'da Kel'e öfkelenir. Çünkü hepsinin farkında olduğu bir şey vardır Rosalina gittiğinden beri hepsi mutsuzdur. Üç Prens Rosalina'yı evine geri getirir. Lanet tüm hızıyla devam ederken Keldarion'un eş bağını hâlâ kurmaması bir gerçeği daha ortaya çıkıyor! Rosalina nin yeni eş bağları! Aman amaaann.. Ben diyim bir,siz deyin hepsi! Üstelik tüm diyar birde don tehlikesi altında! Beni en çok merakta bırakan Dikenler Prensi Caspian ! Öyle ki,kızımız da Caspian gibi dikenlerle hükmettiğini öğreniyor! Fantastik ve Reverseharem olan kitabımızda eş bağları tek tek ortaya çıkarken bizi sürprizler bekliyor! Heyecanı dorukta bir okuma oldu. Keldarion'un niye bağ kuramadığını hâlâ merak ediyorum. 3.kitabı heyecanla bekliyorum. Yetişkin içerik uyarısını da unutmayalım!
Altınla DokunmuşElizabeth Helen · Sonsuz Kitap · 202621 okunma