2026 52. kitabı
Merhaba kitap dostlarım Bugün sizlere beni aksiyonun,ihanetin ve duygusal çatışmaların tam ortasına sürükleyen bir kitapla geldim:Kurtların Gölgesinde 2 İlk kitaptan sonra merak ettiğim o kadar çok şey vardı ki ikinci kitaba başlar başlamaz kendimi yine o karanlık atmosferin içinde buldum.Bu kitapta olaylar hiç durulmuyor.Her sayfada yeni bir sır,yeni bir şüphe ve insanın içini geren gelişmeler var.Özellikle tim ruhu, güven meselesi ve acaba hain kim? hissi kitabın temposunu sürekli canlı tutuyor. Sıla’nın yaşadıkları gerçekten insanın içine dokunuyor.Ayakta kalmaya çalışırken bir yandan babasının emanetine sahip çıkması çok güçlüydü.Aybars ise hem lider olmanın yükünü taşıyor hem de duygularıyla savaşıyor. Karakterlerin sadece aksiyon içinde değil kendi içlerinde de savaş vermesi hikâyeyi daha etkileyici hale getirmiş. Kitapta en sevdiğim şeylerden biri de şu oldu; Sadece çatışma okumuyorsunuz güven, sadakat,kayıp ve insanın en yakınından bile şüphe etmesi çok güzel işlenmiş.Bazı sahnelerde yok artık! diyerek kaldım çünkü yazar ters köşeleri gerçekten iyi kullanmış. Final kısmı ise yine insanı merakta bırakıyor. Sayfalar ilerledikçe tempo yükseliyor ve elinizden bırakmak istemiyorsunuz.Özellikle tim/askeri kurgu sevenlerin çok seveceğini düşünüyorum . .#kurtlarıngölgesinde
Kurtların Gölgesinde IIÇağatay Düz · Vera Kitap · 20263 okunma