14 yıldır 1000Kitap'ın bütün iyileştirme ve güncellemelerini sizin geri bildirimleriniz ile şekillendiriyoruz sevgili okurlar. Talebiniz üzerine profilde arama özelliği geri getirildi. Ayrıca bonus olarak, daha çok önce pek çok kez talep edilen, kitaplara göre filtreleme seçeneğini de ekledik. ❤️
1000Kitap Güncellemeleri

@1000Kitap
En çok talep edilen özelliklerden birisiydi, artık profilinizi yıllara göre filtreleyebilir ve sıralamayı değiştirebilirsiniz sevgili okurlar. ❤️
1000Kitap Güncellemeleri
6bin Gösterim
Şu, okumaya değil de okurları uygulamadan soğutmaya gelen tacizci fake hesapları da uygulamadan uzaklaştırırsanız tadından yenmez! Kimse DM'sini kapatmak, Yorumlarını kapatmak zorunda değil. Öyle olsa "deftere" yazardık. Paylaşmak, kitaplar ile ilgili tartışmak için buradayız. Seviliyorsun 1000Kitap!
yorumları düzeltin allah askına bu ne ya
Fake hesaplardan sıkıldık. İki aşamalı doğrulama getirin herkes kafasına göre hesap açamasın. Lütfen uygulamaya daha fazla özellik getireceğinize insanları mağdur etmeyecek bazı özellikler üzerinde çalışın. İyi çalışmalar diliyorum.
Harika bir güncelleme olmuş, ellerinize emeğinize sağlık. Okurlar olarak birşey talep etmek istiyoruz, uygulama da çok fazla sahte hesaplar, uygunsuz içerikler bulunuyor. Yetkililere daha hızlı ulaşılabileceğimiz bir güncelleme gelirse çok seviniriz.😊🙏🏻
Alıntıyı yazma ekranına fotoğrafla metin tarama kısmı artık gelmeli bence. Bu sayede hızlı paylaşım yapıp kitaba yoğunlaşabiliriz.
Size ulaşabileceğim bir yer yok mu nereden yazdıysam cevap vermiyorsunuz lütfen kullanıcılarınızı böyle mağdur etmeyin
Güncellemelerinize sinirlendiğim olmuştu ama ilk kez premium üyelik aldığım için pişmanlık duydum…