·328 syf.····Okunma: 12 Haziran 2026 18:25 Sürekli tasvir sürekli betimleme aşırı lirik.. kitabın son 10 sayfasına kadar göz gezdirerek okudum çünkü alakalı alakasız uzun uzun tasvirler, geçmişe dönüşler gerekli gereksiz analizler.. Allah'ım hiç bitmeyecek sandım bi ara. Yazarın dikkat dağınıklığı olduğuna emin oldum, konudan konuya atlamasının başka hiçbir açıklaması olamaz. 300 küsür sayfayı 70 sayfaya indirip yine de tüm olayı, hikayeyi anlatabilir hatta 70 sayfaya rağmen yine betimlemeler, geçmiş hikayelerle süsleyebilirdi. Daisy'nin yeğeninin yaptığı o kadar açıktı ki ama ters köşe olduğunu bildiğim için farklı biridir heralde diye 330 sayfaya katlandım. Daisy'nin ölü olduğu da çok çok açıktı bunun gibi binlerce film var bir kaçını izlemişseniz kitabın ilk 100 sayfasında bunu anlardınız. Kimseyle birebir iletişim kurmuyor neredeyse ve herkes onu görmezden gelip söylediklerini duymuyormuş gibi davranıyor . Ninenin ölmediğini de düşündüm fakat Rose'un nabız bulamaması ve gerçekten gri görünmesi vs beni biraz şaşırttı.