Aslında o öyle degilmiş :))
2026 43. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2026 17:40
İncelemeye geçmeden evvel sözlerime bir özür ile başlamak istiyorum.(bir önceki Tutunamayanlar eseri ile ilgili puanlama ve incelemem için).Yalnızlığın yabancılaşmanın ve içe dönüşün samimi bir anlatımıdır.Bu sebepledir ki yıllar gecmesine rağmen güncelliğini korumakta ve her yeni nesil de keşfedilmeye devam etmedir.Bugüne kadar okuduğum tüm kitaplar içerisinde ilk beşe seni yazdım #k:279172.İçeriğiyle ilgili çok detaya girmeyecem (spoiler olmaması adına )ama henüz okumayanlara veya okuyup okumama arasında gidip gelenlere naçizane tavsiyem hic tereddüt etmeden hemen okuyun.. Oğuz Atay sevenler kulübünde artık bende varım..
TutunamayanlarOğuz Atay · İletişim Yayınları · 202474,9bin okunma
İnceleme yazmaya cesaret edemediğim tek kitap diyebilirim ki iki kere okumuş olmama rağmen. Tutunamayanlar kitabına İnceleme yazan okurları hep takdir ediyorum.👏👏
Kitabı yarım bırakmış okur arkadaşları gördükçe kütüphanemde bekletmiş olduğum bu kitabı incelemenizi okuduktan sonra temmuz ayı okuyacaklarım arasında ilk sıraya koydum. Emeğinize yüreginize sağlık hocam👏✨
✯Bellisperennis✯ Rica ederim.Şimdiden keyifli okumalar diliyorum 🙏
Oğuz Atay rafine zevkleri olan iyi okurların yazarıdır 😇
Haklısınız kesinlikle :)
Ben demiştim demeyi severim 😁 Atay bir kere yakarsa bir daha bırakmaz insanı 💫 Tüm seriyi tamamlaman dileği ile keyifle oku hepsini🌸
Mahsun
Sly Evet her şeyin bir sırası varmış yaşayarak ögrendik :) Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🌼🙏
Yani önce hangileri okunmali??
Mahsun
Bence sıralama; 1)Korkuyu Beklerken 2) Tehlikeli Oyunlar 3) Tutunamayanlar şeklinde olmalı.
Okunmayı bekleyenlerden... Çok aceleye getirmek istemiyorum ki, kendimi zorlayıp bitirme odaklı bir okuma olmasın. Sindirerek okuyabileceğim bir zaman kolluyorum. Biraz uzak duruyordum ama güzel yorumlar okudukça merakım artıyor. Emeğinize sağlık 📚✨
Sonbahar Umarım hocam🙏Bilmukabele hocam