2026 56. kitabı
Selamlarrr Öncelikle çabucak biten kitaplara bayılıyorum. Bu kitap onlardan biriydi. Bu tamamen texting ve kısa notlardan oluşan bir kitaptı. Kitabın girişinde yazarın da dediği gibi birinin telefonunu alıp güzelce kurcalayıp, mesajlarını ve notlarını okumak gibi hissettiren bir kitaptı. Linda üniversitede okuyan, çocukluğunda kendi hatası olmamasına rağmen arkadaşının ölümüne sebep olmuş kadın karakterimiz. Özellikle ailesinden gördüğü baskılar sonucunda da psikolojik olarak çok yıpranmış bir genç kadın. Ölen arkadaşının abisi ise kendisine tamamen takıntılı biri. Ateş karakteri kendisini ne kadar aşık olarak tanımlasa da benim gözümde takıntılıydı ve mesajlarını okumak beni iğrendirdi. Aynı zamanda arka planda Linda bilinmeyen bir hesapla mesajlaşmaya başlar. Bu hesabın amacının iyi mi kötü mü olduğunu ise kitabın sonundaki zarfta öğreniyoruz. Özellikle belirtiyorum bilinmeyen hesabın kim olduğunu tahmin etme olasılığınız sıfır. Yazar karakteri asla göstermemiş kitabın sonuna kadar. Kitap ciddi anlamda bir kamu spotu niteliğinde. Çünkü özellikle günümüzde gençlere bakarsak bilinmeyen kişilerden gelen mesajlar etkileyici geliyor hiç ummadıkları zamanda farklı şekilde darbeler yiyorlar. Buna güzelce dikkat çekilmiş. Kitabın mesajlaşma şeklinde olması da kitabı hem okunulur kılıyor hem de gerçekten üzerine düşünülür kılıyor. Bir tık daha uzun ve kurgunun daha derin işlenmesini isterdim. Onun haricinde ben severek okudum. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Diliyorum
KullanıcıMelisa Şentürk · Ephesus Yayınları · 202634 okunma