2026 18. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2026 22:25
Güzel bir hikayesi vardı. Kitabın atmosferi sizi içine çekiyordu. Charl’ın cesurluklarını ve karakter gelişimini görmek mutlu etti. Zavallı çocuk kitap boyunca çekmediği kalmadı yemin ederim. İlk önce üzücü bir kaza yaşadı oradan böceklerden yayılan salgını gördü ve peşine babası sağ olsun suikastçılar mı ejderhalar mı takılmadı yani. Başı beladan bir türlü kurtaramadı. Böcek salgını sahnelerini okumak beni ürpetti ciddili. Ne fenaydı o sahneler her yerden böcek falan fırlıyordu. O sahneleri atlattık dedik başına yine gelmeyen kalmadı bu sefer de manastırın hayaletleriyle uğraştı. Onlarla dostluğunu okumak çok tatlıydıı bayıldım. Hikayesel anlamda bencei iyiydi karakterlerin geçmişlerini de öğrendik. Kitap kalın olduğundan göz korkutabilir ama asla öyle değildi. Hızlı okunabilecek bir hikayesi vardı. Sizde eğer ana karakterin başına gelenleri okumak isterseniz bu kitabın evrenine davetlisiniz arkadaşlar. Ben 2 haftada bitirdim ama bu benim sorunumdu kitapla ilgili değildi. Kitabı ilk gördüğüm anda büyülenmiştim zaten. Mutlakaaa şans verinn.
Hayaletler DiyarıRachel Hartman · Olimpos Çocuk Yayınları · 20262 okunma