·352 syf.····Okunma: 21 Mayıs 2026 00:00 Yazarla tanışma kitabımdı ve kitapla ilgili hislerimi tek bir kelimeyle özetlemem gerekseydi, "çarpıcı" derdim. Beğendim elbette; ancak bu romanı benim için özel kılan şey, ne kadar sevdiğimden çok kurgusunun yarattığı sarsıcı etki oldu.
Hikâyenin gideceği yönü büyük ölçüde tahmin etmiş olsam da son sayfayı çevirdiğimde üzerimde bıraktığı ağırlıktan uzun süre kurtulamadım. Yazar; kötülüğün, saplantının, kontrolsüz öfkenin ve yıkıcı hiddetin nelere mal olabileceğini etkileyici bir anlatımla işlemiş. Roman boyunca hissedilen karanlık atmosfer ve gerilim, hikâyenin etkisini daha da artırıyor.
Kayla ve Adrian karakterlerini çok sevdim; özellikle Aiden'ın hissettiği aşkı ve bağlılığı derinden hissettim. Karakterlerin duyguları okura güçlü bir şekilde geçiyor ve onları yalnızca okumuyor, adeta yaşıyorsunuz.
Romanda yetişkin okurlara yönelik bazı sahneler bulunuyor; bu tür bölümlerden hoşlanmayan okuyucular için zaman zaman zorlayıcı olabilir. Ancak hikâyenin bütünlüğü içinde beni rahatsız eden bir unsur olmadı.
Paranormal kurgu seviyorsanız, temposu hiç düşmeyen ve sizi ilk sayfadan son sayfaya kadar peşinden sürükleyen bu romanı elinizden bırakmanız pek mümkün olmayacak.