Puan vermedi·296 syf.····Okunma: 14 Haziran 2026 20:04 dostlar hayatında hiç başarıyı yakalayamamış hayatının her anında mutlaka başarısızlığı tatmış bir karakter olan Nora ile beraber yaşıyoruz bu hayatı. intihar etme kararı aldıktan sonra yaşamla ölüm arasındaki gece yarısı kütüphanesine düşüyor karakterimiz. bayan elm ile evet kendi okulundaki kütüphaneci ve satrançsever bayan elm bu ara yaşamda noramıza akıl ve önderlik ediyor. matt haig modern dönem yazarı olduğundan çok rahat yazdıklarını anlayabiliyor yaptığı göndermelerden haberdar olmuş oluyorsunuz. bizi sıktığı bir hayat türleri döngüsüne soksa ve benden yarım puancık kırmamı haketse de kitabın bizi içine alışı bizi bağımlı edişi ve inanılmaz bir sonla bitmesi pişmanlık örneklerinden bizlere dersler sunması kitabı özel kılıyor. matt haig adeta bir kült yaratmış. noranın pişman dolu hayatlarından dersler çıkartıp hangisini seçeceğine ve hangisinde yaşayacağına tanıklık etmek isterseniz size kesinlikle tavsiye ederim. gerçekten bu kitabı bitirdikten sonra kendinizi hayat konusunda büyük bir tecrübeye sahip daha olgun bir insan olarak hissediyorsunuz. iyi okumalar.