2026 157. kitabı
𝙺ı𝚣ı𝚕 𝙶𝚎𝚌𝚎 𝚕 Herkese Merhabalar... Bugün sizlere kalemini severek okuduğum yazardan #kızılgece kitabı ile geldim. Evet kitabımız seri, en sevdiğim. Ve diğer bir en sevdiğim ise serinin tamamlamış ve elimde olması daha ne isterim ki. Fantastik evren okumayı severim ama ben en çok bu halde yazıldı ise severim. Nasıl mı? Karmaşık olmayan, heyecanlı ama aynı zamanda içinde aşk olan, maceralar ile kuşatılmış bol olaylı, az karakterli ve son sayfaya kadar merak edilen. Kızıl Gece de tam da böyle bir kitaptı. Başlar başlamaz su gibi aktı ve son sayfaya resmen ışınlandım desem yeridir. Çünkü elimden bırakmak istemedim. Rozelin ve Biran Nuh ile tanışın! Rozelin kendi halinde mütevazi denilecek bir hayatı varken her şey arkadaşının tavsiyesi ile gittiği yardım vakfı ile başlar. Bu vakıfta tek şart ise kan vermektir. Ve onun verdiği kan ile aranan bulunur. Rozelin yıllardır gördüğü rüyalara anlam veremediği yetmiyor gibi kendini onun içinde buluverir. Artık bambaşka bir evrendedir. Üstelik de hiç bu zamana kadar erkek arkadaşı bile olmamışken hamiledir. Nasıl olur demeyin! Rozelin gözünü açtığında başka bir yerdedir ve anlam vermeye çalışır ama daha ne olduğunu anlamadan ise kendini bir kaosun, çekişmenin ortasında bulur. Liderler arası çekişme ve taht kavgasına dönmesin mi? Akıllı olan, kurnaz olan ve veliaht veren lider olacak mı olacak. Peki bebek! İşte o ön bir ay sonunda doğacak eğer kabul edilen ve bir aşk bebeği ise de kehanetler ortadan kalkacak. Eee bunlar ne demek ya dediniz değil mi? Bu sefer ters köşe yapıp nasılı değil de sonucu yazdım ve okuyanlar bence hemen anladı. Ahh Rozelin başına gelenler nelerdi öyle. Ama en çok sonuç ne olacak diye merak ediyorum. Tabi Biran Nuh ile olanlar ve de onun yaşadıkları da merak konusu. O zaman ne yapmam lazım 2.kitap elimdeyken koşup okumam lazım Selda devam kitabına kaçar. #kızılgece1 #seldacacomments
Kızıl GeceDuruMavii · Vera Kitap · 2026198 okunma