2026 26. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2026 19:05
Aşk Hipotezi gerçekten beklentimin çok üzerinde bir kitaptı, tek kelimeyle bayıldım! Olive ve Adam’ın birbirine olan esprili, didişmeli yaklaşımları o kadar iyiydi ki... Sahte ilişki oyununu yürütürken aralarındaki çekim o kadar güçlüydü ki, sahteden ziyade ilk andan itibaren gerçek bir ilişki gibi hissettirdi. Özellikle o tatlı piknik sahnesi ve oteldeki meşhur sahneler aklımdan çıkmıyor, favorilerim arasına girdi bile! ​Olive’in geçmişinden gelen "sevdiğim insanları kaybedeceğim" korkusunu ve bağlanma problemini aşmasına, o duvarları yıkmasına çok sevindim. Adam karakteri dışarıdan ne kadar huysuz görünürse görünsün, ben kendisine tam anlamıyla bittim! Megafonla herkese bağırıp herkesi ağlatırken, Olive’in yanında tam bir "güvenli liman" (safe place) olması inanılmaz bir detaydı. Hele o banyo karşılaşmasından beri, yani neredeyse 3 yıldır Olive’e gizliden gizliye duygular beslemesi ve bunu belli etmemesi... Ağğğw, kalbimi bıraktım! Yakında filmi de çıkacak, çok heyecanlıyım! Gerçekten oyuncular cuk olmuş internetteki o görselleri görünce iyice merak ettim. Dört gözle filmi bekliyorum
Aşk HipoteziAli Hazelwood · Nemesis Kitap · 20224,939 okunma