Çocuklaştığım için özür dilerim. Gerizekalı olduğum için özür dilerim. Kırılgan olduğum için özür dilerim. Alıngan olduğum için özür dilerim. Aşık olduğum için özür dilerim. Cahil olduğum için özür dilerim. Kırıcı olduğum için özür dilerim. Kalpsiz olduğum için özür dilerim. Çirkin olduğum için özür dilerim. Her boka ağladığım için özür dilerim. Sinirli olduğum için özür dilerim. Sizin hayatınızda olduğum için özür dilerim. İğrenç biri olduğum için özür dilerim. Gıcık olduğum için özür dilerim. Her dakika yazdığım için özür dilerim. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Hatta VAR OLDUĞUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM..
··2 alıntı·
1 +1'leme
3.119 Gösterim
Özürün kabul edildi zöşeprclşspdpcğcğd
İyi sksjskzjskzjsnz
Nisa saçmalama, senle şuan konuşmuyor olmamız kendine bunları söylenene izin vereceğim anlamına gelmiyor. Sen her anlamda mükemmel bir insansın bunu sakın unutma.
TABİKİDE DEGİLİM KOCAM YAPAR EN İYİSİNİ
Evet bu sözler hepsi bize söylendi ama hayat devam etti demi. O yüzden boş veriyoruz ve yarın ki kombini ve yemeği düşünüyoruz. Vihuuuuhihuu🥳😚
Eheeh yarın yks gircekkk
Özür dilemesi gereken onlar biz değiliz kii
Evet bebisimm
Sacmala bu söylediğin şeylerin hiç biri değilsin
Ne BİLEYİM hoşuma gitti
Hep deriz özür dilemek erdemdir diye. Ama hata dolayısıyla özür dilemek erdemdir. Bu saydıklarının hiç biri hata değil, hatta bazıları sen değil sana dayatılan şeyler. 'Sen öylesin' dedikleri şeyler ve bunlar için özür dilenmez ki. İnsanlar bakmak istedikleri pencereden bakıp sokmak istedikleri kalıba koyarlar. Sen sadece kim olduğunun farkına var ve sen olduğun için kimseden özür dileme... Sadece ufak bir not bırakmak istedim... Umarım iyi hissettirir🎀
Yiaaa tesssekkkuurlllerrr