Müjdecim, kurtarıcım, efendim, peygamberim
2026 30. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2026 18:33
Selamun aleyküm 1k. Bu kitapla 400 dedik. Her şeyden önce benim için zamanımın kıymetli ve değerli olmasına sebep olduğu için Rabbime hamd olsun, Peygamber Efendimize salât-ü selâm olsun. Daha sonra bu kitabı yazan değerli Ramazan Ayvallı hocamdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Peygamber Efendimiz'i "sallallahu aleyhi ve sellem" anlatan kitabı okumak her zaman hoştur bir de o kitapları ehl-i sünnet üzere olan değerli kişiler kitap haline getirdiyse o kitap aliyyül ala olur. Bu sebepten dolayı kitabı kesinlikle okumanız için tavsiye ediyorum. Kitabın içeriğine gelirsek kısa kısa şeklinde on beş bölümden oluşuyor ve her bölüm sonunda "Neler Öğrendik" kısmı ile okuduklarınızı pekiştirebiliyorsunuz. İçerisinde ayrıyeten çok güzel şiirler de mevcut. Rabbim din-i İslam üzere bir hayat yaşamayı, Peygamber efendimizin "sallallahu aleyhi ve sellem" şefaatlerine nail olabilmeyi ve onun izinden gidenlerin yolunda olabilmeyi cümlemize nasip eylesin.
Din
Kainatın Efendisi Muhammed AleyhisselamRamazan Ayvallı · Çamlıca Eğitim Kültür Sosyal Hizmetleri Derneği Yayınları · 201636 okunma