Bu kitap hakkında çok yüksek beklentilerle başlamamıştım ama okudukça da beni şaşırtan bir tarafı olmadı. Açıkçası bana daha çok ortalama bir Wattpad hikâyesi hissi verdi. Akıcı mı? Evet, sayfalar hızlı ilerliyor. Ancak karakterler, olay örgüsü ve duygusal derinlik açısından çok güçlü bulduğumu söyleyemem.
Karakterlerin davranışları zaman zaman fazla klişe geldi ve bazı gelişmeler daha ilk andan tahmin edilebilir durumdaydı. Hikâyenin vermek istediği duyguyu anlıyorum ama ben o duyguyu tam olarak hissedemedim. Karakterlerle güçlü bir bağ kuramayınca yaşanan olayların etkisi de doğal olarak azaldı.
Kitabın kötü olduğunu düşünmüyorum; özellikle genç okurların veya Wattpad tarzı hikâyeleri sevenlerin hoşuna gidebilir. Fakat sosyal medyada gördüğüm övgülerden sonra daha farklı, daha özgün bir şey beklemiştim. Benim için okunup biten ama uzun süre akılda kalmayacak kitaplardan biri oldu.
Kısacası, beklentimi karşılamayan, ortalama bir gençlik romanıydı. Ne çok sevdim ne de tamamen zaman kaybı olarak gördüm; sadece bana göre fazla abartılmış bir kitap oldu.