2026 40. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2026 18:10
Sevdaya uyanmaya var mısınız? . . Şiir okumayı ya da dinlemeyi sever misiniz? Peki ya şiiri şarkısıyla bir dinlemeyi..? . Sizlere çok farklı bir şiir kitabıyla geldim. Neredeyse her şiire eşlik eden bir şarkı bulunuyor. .Yapmanız gereken tek şey sayfalardaki kare kodu okutmak. Sonrasında şiir ve müzik birbirine karışıyor. Kelimelerin tınısı da, melodilerin ruhu da sevdaya başka bir kapı aralıyor. Hepsi bir arada ve hepsi de sevdaya dair... . Sizlere bende izi kalan bazı mısraları bırakıyorum.. . Varsın dikenli tel döşesinler yolumuza, Ömrü aşkla yanana bir tel ne yapabilir? . Bir tuvaldin sen, yüreğe aşkı işleyen, Bir noktaydın sen, şiirleri bitiren... . Bir ömür saklarım da seni yanımda, Yine de benimsin diyemem sana . Anlatsam sana dinler misin? Kalbimi titreten sonsuz sevgini... . Bir kez koklamak için saçlarını, Nice zambakları feda ederdim, Bana sarman için kollarını, Amansız yolları geçer gelirdim... . . @omerfarukkaramann şiir kitabı #sendenötürü 'yü @edebi.turta ile okuyoruz. . . #edebiturtaileokuyoruz #işbirliği #reklam #groupechoverse
Senden ÖtürüÖmer Faruk Karaman · Kamutay Yayınları · 2025116 okunma