·380 syf.····Okunma: 14 Mart 2025 00:00 Debbie Macomber bu kez bizi Cedar Cove'dan alıp, yaralarını sarmak isteyenlerin sığınağı olan Gül Limanı Oteli'ne götürüyor. Eşini kaybettikten sonra hayatında yeni bir sayfa açmak için bu şirin pansiyonu işletmeye başlayan Jo Marie'nin hikayesi, daha ilk sayfalardan itibaren insanın içini buruk bir huzurla kaplıyor.
Kitap, sadece Jo Marie’nin değil, otelin ilk konukları olan ve geçmişleriyle yüzleşmeye gelen Joshua ile Abby'nin de hayatlarına odaklanıyor. Yazarın o klasik, iyileştirici ve naif üslubu bu romanda doruk noktasına ulaşmış. Her karakterin kendi içinde taşıdığı suçluluk duygusu, acı ve pişmanlık, otelin o sakin atmosferinde yavaş yavaş şifaya dönüşüyor. İkinci şanslara, affetmeye ve hayatın sunduğu yeni umutlara inanmak isteyenlerin kesinlikle okuması gereken, ruhu dinlendiren sıcacık bir roman.
#GülLimanıOteli #DebbieMacomber #GülLimanıSerisi #RoseHarbor #OkudumBitti #Kitapİncelemesi #KitapAlıntıları #1000Kitap #KitapÖnerisi #RomantikKurgu #İkinciŞans #NeOkudum