2026 22. kitabı
Okunma: 24 Haziran 2026 19:58
Psikolojik gerilim seven biri olarak bu kitap artık benim için çok ayrı bir yerde. Aşırı sürükleyici olması bir yana, kitap boyunca kime güveneceğimi şaşırdım ve sürekli bir şüphe içinde kaldım. Yaşattığı ters köşelerle beni şaşırttı; konusu, ilerleyişi ve akıcılığı çok başarılı. Hikaye, büyük bir ödül kazanma vaadiyle tropik ve ıssız bir adaya götürülen beş çiftin etrafında şekillenir. Lyla ve Nico da bu çiftlerden biridir. Lyla, hayatının zor bir döneminden geçmekte; akademik kariyerinde belirsizlikler yaşamakta ve erkek arkadaşı Nico ile ilişkisinde sorunlar çekmektedir. Lüks bir ortamda başlayan bu reality şov, kısa süre içinde bir kâbusa dönüşür. Şiddetli bir fırtınanın etkisiyle ana karadan tamamen kopan ve iletişim olanaklarından mahrum kalan yarışmacılar, hayatta kalabilmek adına birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar. Ancak sırlar, yalanlar ve ihanetler birer birer ortaya çıktıkça Lyla, bunun artık bir yarışma olmadığını ve büyük ödülden çok daha fazlasının tehlikede olduğunu fark eder.
Mükemmel ÇiftRuth Ware · The Kitap · 202665 okunma